Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával a West Ham United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese szeretne szerződést hosszabbítani szélsőjével, Jarrod Bowennel.

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a West Ham United vezetőségének kiemelt célja, hogy a közeljövőben meg tudjanak állapodni Jarrod Bowennel a szerződése meghosszabbításáról. A “Kalapácsosok” kiválósága ugyanis az aktuális kontraktusa utolsó két évébe lépett, amely 2025 nyaráig köti őt a csapathoz. A 26 éves játékos a most futó szezont is kiválóan kezdte, 5 mérkőzést követően 3 gól és 1 gólpassz áll a neve mellett. Nem meglepő módon több élcsapat is figyelemmel kíséri a helyzetét, ezért is szeretné a West Ham minél hosszabb ideig magához láncolni kulcsjátékosát. A források alapján a West Ham legalább két évvel meghosszabbítaná Bowen kontraktusát, továbbá a fizetésén is emelnének. A hírek szerint a játékos sem zárkózik el a hosszabbítás lehetőségétől, így igen hamar pont kerülhet az ügy végére.

Jarrod Bowen 2020 januárja óta a West Ham United játékosa. A klub színeiben azóta 163 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 43 gólig és 32 gólpasszig jutott. Piaci értékét 38 millió euróra teszi a transfermarkt.