Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai Dominik köszönetet mondott Jürgen Kloppnak

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő magyar légiósa hamar beilleszkedett új csapatába…

(Photo by Bradley Collyer/PA Images via Getty Images)

A Liverpool magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik az elmúlt hétvégén az ötödik PL-mérkőzését is végig játszotta. A nemzeti csapat kapitánya a Wolves elleni siker után Jürgen Klopp menedzser félidei intelmeiről beszélt:

“A félidőben azt kérte tőlünk az edzőnk, hogy sokkal többet tegyünk bele. Beszélt nekünk a szenvedélyről és arról, hogy mire van szükségünk a második félidőben. Formációt is váltottunk, ezt követően mindenkinek jobban ment a játék, tettük a dolgunkat és sikerült is fordítani.”

“Amennyiben kicsit hátrébb kell játszanom, akkor természetesen ott játszom. Való igaz, hogy több volt a védekező feladatom, de ugyanúgy próbáltam segíteni a támadásokat. Próbálkoztam távoli lövésekkel is, de ezúttal nem jött össze a gól, de majd legközelebb” – tette hozzá a 22 éves futballista.

A magyar válogatott csapatkapitánya kifejezte, mennyire boldog, hogy ilyen gyorsan sikerült beilleszkednie új csapatába, és ebben úgy véli, nagyon komoly szerepe van a német menedzsernek:

“Nos, csak teszem a dolgomat, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen gyorsan ment. Köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik sokat segítettek nekem a beilleszkedésben, és köszönöm Jürgen Kloppnak is, aki ilyen sok játékidőt ad, hogy megmutassam magam a Premier League-ben és ebben a csapatban. Ezt szeretném tovább folytatni” – jelentette ki Szoboszlai.