Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Modric és Lucas Vázquez játszani fognak!”

A Real Madrid szerdán 18:45-től, az Union Berlin ellen megkezdi szereplését a Bajnokok Ligájában. A blancók trénere, Carlo Anclotti a következőképpen tekintett a találkozó elé, elárulva jó néhány ‘kulisszatitkot’ csapata összeállításáról.

“A Bajnokok Ligája mindig különleges sorozat a Real Madrid számára. Nagyon várjuk már az első csoportmeccset! Szeretnénk jól kezdeni a sorozatot, talán erre hazai pályán jó lehetőségünk is adódik. Itt szeretném kihangsúlyozni azonban, hogy minden tiszteletünk az Union Berliné. Erős csapatuk van, szervezetten és jól futballoznak, arról már nem is beszélve, hogy történelmi mérkőzésre készülnek. A legjobb formánkra lesz szükségünk, és arra, hogy nagy intenzitással futballozzunk.” – idézi a Real Madrid hivatalos honlapja Ancelottit, aki kitért a blancók összeállítására is.

“Jó formában vagyunk, szinte mindenkire számíthatok. Elárulom, lesznek változások a csapatban. Dani Carvajal helyén, akit pihentetni fogunk, például Lucas Vázquez fog játszani, és Luka (Modric) is pályára lép. Lukával napi szinten beszélünk, különleges a kapcsolatunk. Tudom, hogy többet szeretne játszani, ami kissé frusztrálja őt, de elmondtam neki is minden egyes alkalommal, hogy ettől még ő ugyanolyan fantasztikus játékosa a Real Madridnak!” – így a blancók trénere.

Ancelottit természetesen megkérdeztek arról is, hogy mit gondol az idei BL-szezon esélyeiről, ő is a Real Madridot tartja az egyik legnagyobb favoritnak a Manchester City mellett?!

“Nem szeretem az ehhez hasonló okfejtéseket. Számunkra a csoport első meccse a legfontosabb, majd a továbbjutás az egyenes kieséses szakaszba… Nem tartom magunkat favoritnak, ahogyan szerintem a Manchester City-nél sem tekintenek magukra a legesélyesebb csapatként, még úgy sem, hogy ők a címvédők… A Bajnokok Ligájáról beszélünk, azt hiszem senkit nem lepek meg azzal, hogy azt mondom, hogy ebben a sorozatban bármi megtörténhet, mindig is lesznek meglepetések!” – adta meg a választ Ancelotti, aki még egy örömteli hírrel is szolgált a szurkolóknak, hiszen elmondta, Arda Güler az egyéni munka után készen áll arra, hogy következő héten teljes értékű edzésmunkát végezzen.