Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ancelotti szerint Bellingham “okosabb, mint a többiek”, ezért olyan jó a gólszerzésben

Ahogy arról beszámoltunk, a Real Madrid egy utolsó perces góllal győzte le az Union Berlin a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A gólt Jude Bellingham lőtte, aki elképesztő számokat produkál, amióta bemutatkozott a spanyol csapatban, amelynek edzője, Carlo Ancelotti csak dicsérni tudta az angol játékost. 

 (Photo by Alvaro Medranda/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője szerint Jude Bellingham azért ilyen jó jelenleg a gólszerzésben, mert a középpályás “okosabb, mint többiek“.

Bellingham a tegnap esti, Union Berlin elleni Bajnokok Ligája-nyitányon győztes gólt szerzett, amikor a 94. percben közelről fejelt a kapuba.

Ez volt Bellingham hatodik gólja a hatodik mérkőzésén, amióta nyáron Madridba igazolt, és a Real Sociedad elleni vasárnapi győzelem volt az egyetlen találkozó, amelyen nem szerzett gólt új csapatában.

“Bellinghamben megvan a minőség. Ez nagyon fontos”

– mondta Ancelotti a győzelem után.

“Úgy tűnik, szerencséje is van, mert ez a gól hasonló a Getafe elleni góljához, de ott is volt egy kis mázlija. Szinte mindig a második sorból érkezik, és okosabb, mint a többiek.”

A Real Madrid hétvégén az Atlético Madrid otthonába látogat a spanyol bajnokságban, ahol még mindig 100 százalékos, míg a Bajnokok Ligájában október 3-án lép újra pályára idegenben a Napoli ellen.