Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Én voltam az egyetlen vb-győztes, aki nem kapott elismerést a klubjától”

Lionel Messi már az Inter Miami futballistája, azonban a legutóbbi interjújában felemlegetett egy esetet, ami rosszul esett neki akkor, amikor még a Paris Saint-Germain játékosa volt.

 (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

Lionel Messi boldog az Inter Miamiban, nagyon jól mennek a dolgai az MLS-klubban és a családjának is, akik tökéletesen beilleszkedtek az amerikai életbe.

A támadó az argentin Olga című műsornak adott interjút, amelyben megosztotta, hogyan alkalmazkodik az új életéhez, de a korábbi klubjának, a PSG-nek is üzent, amikor a párizsi időszakáról kérdezték, és arról, hogy szívesebben játszott volna-e más csapatban inkább.

“Így történt. Az az igazság, hogy nem úgy alakult, ahogy vártam, de mindig azt mondom, hogy a dolgok okkal történnek, és bár nem ment jól ott nekem, mégis ott kellett lennem, hogy világbajnok legyek”

– mondta Messi Olgának.

“Minden okkal történik, és ha már így kellett lennie…”

Messi azonban úgy érzi, hogy az egyik legnagyobb problémája az volt, hogy a világbajnokság megnyerése után nem kapta meg az azt elismerést, amit szeretett volna, miután a katari vb után visszatért Franciaországba. A párizsi klub számára ez egy kényes helyzet volt, hiszen tudták, hogy Kylian Mbappé korábban el akarta hagyni a klubot, és akkoriban elégedetlen is volt a helyzetével, ráadásul éppen a Messi által vezetett Argentína elleni vb-döntő vesztese volt.

“Ez érthető volt. Ott voltam, győztünk a döntőn, és a mi hibánk volt, hogy Franciaország ezúttal nem nyerte meg a világbajnokságot. Én voltam az egyetlen játékos, aki nem kapott elismerést, leszámítva a 25 csapattársamat, de ez rendben van.”

Messi PSG-nél töltött ideje alatt sokat találgatták, hogy valójában mennyire jöttek ki jól egymással Mbappéval. Voltak olyan pletykák, hogy rossz volt a kapcsolatuk, és rivalizálás alakult ki a páros között, azonban Messi igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba.

“Kyliannal rendben van a kapcsolatom, ahogy a csapat többi tagjával is”

– zárta le a találgatásokat.