Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: megállapodott sztárjával szerződése meghosszabbításáról a Newcastle United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese mindenben megegyezett kulcsjátékosával, Bruno Guimaraessel a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Francesco Scaccianoce/Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint a Newcastle United mindenben megegyezett Bruno Guimaraessel a szerződése meghosszabbításáról. A brazil középpályást 2022 januárjában szerezte meg az angol klub a Lyontól, azóta pedig kulcsfigurává nőtte ki magát a “Szarkáknál”. A hírek szerint Guimaraes iránt az utóbbi időben komoly érdeklődést mutatott a Liverpool és a Real Madrid együttese is, ezért a Newcastle vezetősége szeretne minél hamarabb szerződést hosszabbítani a középpályással. A 26 éves játékos jelenlegi kontraktusa 2026 nyaráig köti a csapathoz, amit a források alapján további két évvel fognak megtoldani a felek, az új szerződésbe pedig be fog kerülni egy 100 millió font körüli kivásárlási záradék is.

Bruno Guimaraes a Newcastle United színeiben eddig 63 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólig és 6 gólpasszig jutott. Piaci értékét 45 millió fontra teszi a transfermarkt.