Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos sérülést szenvedett a Barcelona által szerződtetett csatártehetség – videóval

A brazil bajnokság (Campeonato Brasileiro) hétközi találkozói között csúnya sérülést szenvedett az Athletico Paranaense csatártehetsége…

(Photo by Heuler Andrey/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A tavalyi Libertadores-kupa-döntős Athletico Paranaense a legutóbbi brazil bajnoki mérkőzésén 2-1-es győzelmet aratott az Internacional ellen, azonban már a találkozó elején elvesztett legnagyobb nevű játékosát, Vitor Roquét.

A Barcelona által nyáron leigazolt brazil tehetség a tervek szerint az idei naptári esztendő végéig marad kölcsönben a Furacaónál, mostani sérülése miatt azonban akár a Barcához való januári csatlakozása is meghiúsulhat. A brazil sajtó beszámolói szerint a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem operálja meg Vitor Roque sérült bokáját, hanem különböző alternatív kezelésekkel próbálják elősegíteni a gyógyulását. Ennek ellenére a források nagy része így is több hónapos kihagyástól tart, a legoptimistább becslések szerint is legalább egy-másfél hónapig harcképtelen lesz.

A még mindig cask 18 éves támadó a brazil országos bajnokság aktuális felvonásában 22 mérkőzés alatt 11 alkalommal volt eredményes.