Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított a Boca Juniors tehetséges támadója – HIVATALOS

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Boca Juniors fontos bejelentést tett egyik legnagyobb tehetségével kapcsolatban…

(Photo by Diego Haliasz/Getty Images)

A Boca Juniors együttese 2027-ig megújította 21 éves csatártehetsége, Luca Langoni szerződését, aki különösen a tavalyi második kiírásban tudott berobbanni a felnőtt csapatba.

A Xeneize saját nevelésű szélsője rendkívül fontos szerepet vállalt a Boca 2022-es bajnoki címéből, ugyanis a tavalyi második kiírásban kiegészítő szerepet betöltve is hat gólt szerzett, valamennyi esetben győztes góllal támogatta csapatát. Langoni azonban sérülései miatt 2023-ra képtelen volt átmenteni a tavalyi formáját. Az idei első kiírásban 12 találkozón három gólig jutott, az újonnan rajtolt Copa de la Liga Profesional első öt fordulója alatt pedig mindössze 19 percet töltött a pályán.

Ennek ellenére a csapatnál természetesen töretlenül bíznak benne, hogy egészségesen továbbra is az együttes hasznára tud majd lenni.

Langoninak minden esélye megvan, hogy ha elkerülik őt a sérülések, akkor ismét jól teljesítsen és rövid időn belül akár európai csapatok figyelmét is felhívja magára.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!