Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai: “Megtiszteltetés, hogy itt lehetek…”

A magyar válogatott csapatkapitánya nagy reményekkel igazolt a nyáron az RB Leipzigtől a Liverpoolhoz…

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool magyar légiósa, Szoboszlai Dominik a csapat hivatalos honlapján adott interjújában beszélt eddigi benyomásairól, klubjáról:

“Sokat tettem azért, hogy a Liverpool játékosa legyek. Egy álmom vált valóra, amikor elköteleztem magam a csapathoz. Azt gondolom, ugyanez lehet mások álma is, mégiscsak ez a világ egyik legnagyszerűbb klubja. A szurkolók, a hagyomány, a legendák, a kiváló társak, akikkel együtt játszhatok – ez mind azt mondatja velem, megtiszteltetés, hogy itt lehetek.

“A drukkerek, a stadion, a csapat, a klubtörténelem – tényleg minden lenyűgöző! Sok mindent szeretnék elérni ebben az évben, de hozzáteszem, hogy nemcsak ebben, hanem a következőkben is. Imádom minden percét annak, hogy itt lehetek, annyiszor akarok játszani, ahányszor csak tudok. Az Anfielden még csak egyszer léphettem pályára, csodálatos volt! Még annál is csodálatosabb, mint előzetesen gondoltam” – folytatta Szoboszlai.

A 22 éves magyar középpályás stabil teljesítménnyel járult hozzá ahhoz, hogy a Pool az első öt mérkőzésén veretlen volt a PL-ben, valamennyi találkozót végig játszotta és az első gólját is megszerezte.

A Liverpool csütörtökön hátrányból fordítva diadalmaskodott a LASK Linz ellen az Európa-ligában: “Minél több meccsen győzünk, annál magabiztosabbá válunk. Persze úgy könnyebb lenne, ha nem kerülnénk hátrányba, és nem kellene megfordítanunk az állást… De ha így kell megoldanunk, akkor így oldjuk meg. Továbbra is megfelelően kell összpontosítanunk, készen kell állnunk mindenre” – tette hozzá Szoboszlai.

“Úgy kell pályára lépni minden meccsen, mintha az lenne az utolsó, mintha az lenne a döntő. Csak egy mérkőzésre koncentrálok, nem érdekel, mi lesz hetek múlva, a következő ellenfelünk a West Ham lesz, jelenleg kizárólag az foglalkoztat, hogy ellene is legtöbbet hozzam ki magamból.Jó csapatunk van, mindenki kész arra, hogy küzdjön a másikért!” – adta ki a jelszót a magyar játékos.