Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

League One: nem kapott gólt a magyar kapus, simán nyert a csapata – videóval

Az angol harmadosztály (League One) hétvégi fordulójában a fiatal magyar légióst foglalkoztató Stevenage idegenbeli mérkőzést játszott…

A Stevenage magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Cheltenham Town vendégeként az angol harmadosztályú bajnokság 9. fordulójában. A vizitálók kezdték jobban a mérkőzést és már az első tíz percen belül megszerezték a vezetést, miután Jordan Roberts egy szöglet utáni lecsorgó labdát lőtt a hálóba. A Cheltenham több veszélyes támadást vezetett az egyenlítés érdekében, a vendégek magyar kapusa, Hegyi Krisztián azonban magabiztos védésekkel őrizte meg kapuját a góltól, egy alkalommal pedig nagy helyzetben a kapufát találták el. A második játékrészben is a hazaiak támadtak többet, a vendégek viszont veszélyesebb kontrákat vezettek. Végül az utolsó húsz percben dőlt el minden, amikor a csereként beküldött Elliott List négy perc alatt duplázott és két közeli lesipuskás góljával beállította a 3-0-s végeredményt.

A West Ham Unitedtől kölcsönadott 21 éves magyar kapus a harmadik bajnokiján védett a szezonban, Hegyi ebből másodszor hozott le kapott gól nélkül mérkőzést.

A Stevenage kilenc forduló alatt szerzett 18 pontjával az angol harmadosztály harmadik helyét foglalja el.

Cheltenham Town – Stevenage 0-3 (0-1)
Gólszerzők:ill. J. Roberts (7.), List (69., 73.)

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore