Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG edzője tájékoztatást adott Mbappé állapotáról

A Paris Saint-Germain Olympique Marseille elleni győzelme során már az első félidőben lecserélték a csapat világbajnok klasszisát…

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Luis Enrique a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón részletesen is beszélt a bokasérülése miatt félóra játék után lecserélt Kylian Mbappé állapotáról:

“Nincs szó súlyos problémáról, fájdalmat érzett a bal bokájában, nehezére esett a játék, az tűnt a legbölcsebbnek, ha nem futballozik tovább. De semmi komoly. Pontosan még nem tudjuk, mi okozza a fájdalmat, de ismétlem, szerintem nem súlyos az eset. Leginkább azért cseréltük le, mert nem akartuk megkockáztatni a helyzet súlyosbodását.”

Mbappé a találkozó elején a nyolcadik percben kapott egy rúgást a bokájára, kisebb ápolás után folytatta a játékot, ám félóra játék után lecserélték.

Az esetről beszámoló francia lapok megjegyzik, hogy Mbappé a stadionban maradt a meccs végéig, a lefújás után a játéktéren fotózkodott ismerősökkel, egyszóval nem keltette súlyosan sérült játékos benyomását.