Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “nem voltunk jók, de ez nem a formáció hibája…”

A Real Madrid olasz karmestere ismét az újságírók rendelkezésére állt, ám ezúttal a Real Madrid szezonjának első vereségéről kellett beszélnie….

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Öt mérkőzésen át veretlen volt, most azonban hatalmas pofonba szaladt bele a Real Madrid a La Liga 6. fordulójának vasárnapi játéknapján, ahol a nagy városi rivális, az Atletico Madrid fogadta Carlo Ancelotti együttesét. Az olasz mester a 3-1-es, meglepően egyoldalú vereség után állt az újságírók rendelkezésére:

“Nem volt jó a védelmünk. Mondhatjuk, hogy az első félidőben szinte két ugyanolyan góllal bontották meg a védelmünket, amelyet követően hiába próbálkoztunk, csak szépíteni tudtunk. Nagyon sokszor kerülünk a szezonban hátrányba, ezen változtatunk kell. Ezúttal nem tudtunk fordítani, mint eddig többször is. Kétgólos hátrányban már nyert helyzetben volt az Atleti, kontrákra berendezkedve.

Nem fogok a játékosaimra mutogatni, ez a vereség az én felelősségem. A rendszeren azonban nem változtatnék egy rossz mérkőzést követően. Jobbnak kell lennünk, kompaktabb játékkal, jobb egyéni teljesítményekkel a pályán.

Nem a formáció hibája volt a vereségünk. Tanulnunk kell a mai teljesítményünkből és a saját javunkra fordítani, fejlődni. Idegesek és dühösek voltunk, mint mindig amikor veszítünk..”