Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: horvát tehetséget igazolnak! – videóval

Az angol Premier League-ben szereplő Tottenham együttese minden arra utaló jel szerint rövidesen hivatalosan is bejelenti a horvát Hajduk Split tehetségének, Luka Vuskovic-nak a szerződtetését.

A 16 esztendős középhátvédet hazája egyik legkiemelkedőbb képességű fiatal játékosaként tartják számon, aki ugyan még fiatal kora ellenére nem mutatkozott be a Hajduk felnőtt csapatának, ám rendszeres tagja a horvát utánpótlás válogatottaknak.

Fabrizio Romano szerint az Európa számos élcsapata által figyelt játékos jövője eldőlt, miután a Tottenham mindenben megállapodott mind a Hajdukkal, mind a fiatal hátvéd képviselőivel a közös folytatásról. Romano szerint a Spurs helyzetét nagyban segítette, hogy a Tottenham garanciát vállalt arra, hogy 2025-ig Vuskovic nevelőegyesületénél fejlődhet tovább, majd 2025 nyarán, 18. életévét betöltve teszi át székhelyét Londonba.

Arról pedig, hogy a Tottenham számára miért is lehetett ilyen sürgető a mielőbbi megyegezés, talán jó alapul szolgál az alábbi összeállítás Luka Voskovic játékáról: