Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan megújítja szerződését a Fiorentina sztárja – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Fiorentina hamarosan új szerződést írhat alá az angol csapatok által is megkörnyékezett támadójával…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a Fiorentina hamarosan 2028-ig meghosszabbíthatja argentin válogatott szélsője, Nicolás González 2027-ig érvényes szerződését, miután a felek minden feltételben megegyeztek egymással a további közös folytatásról.

A 25 esztendős szélső támadó hazájában az egykor Diego Maradonát is felfedező Argentinos Juniors csapatában nevelkedett. González két év alatt 44 meccsen 11 gólt lőtt a Bicho színeiben, majd 2018-ban a VfB Stuttgart szerződtette. A “svábok” soraiban három idény alatt 79 mérkőzésen 23 találatot szerzett, melyet követően mostani állomáshelyére került.

A firenzeieknél idén ősszel a harmadik idényét kezdte, az első kettőben minden sorozatot figyelembe véve 81 meccsen 22 gólt szerzett, és az új szezonban eddig hét tétmérkőzés alatt négyszer talált be.

Gonzálezért nyáron a hírek szerint a Brentford 40 millió eurós ajánlatot tett, melyet csapata elutasított és ő maga sem hajlott a távozásra.