Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Fiorentina! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított szélsőjével, Nicolás Gonzálezzel.

(Photo by Francesco Scaccianoce/Getty Images)

Fontos bejelentést tett a Fiorentina együttese, hiszen a mai nap folyamán hivatalos közösségi csatornáikon közölték, hogy sikerült megállapodniuk Nicolás Gonzálezzel a közös folytatásról. A szélső kulcsfontosságú szerepet tölt be a Fiorentina játékában, éppen ezért igen komoly fegyvertény, hogy sikerült őt megtartania a csapatnak. A nyár folyamán ugyanis igen komoly kérői voltak Gonzáleznek Angliából, ahonnan a Brentford tett érte ajánlatot, de a hírek szerint a Leicester City is szerette volna őt a soraiban látni. Az argentin játékos és a klub azonban egyaránt elutasította ezeket a megkereséseket, és végül sikerült megállapodniuk az új szerződésről, amely 2028 nyaráig szól.

Nicolás González 2021 nyarán a Stuttgart csapatától került a Fiorentinához 24,5 millió euró ellenében. A klub színeiben azóta 88 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 26 gólig és 15 gólpasszig jutott.