Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Régi ismerős térhet vissza a Serie A-ba – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóbeszámolók szerint a Catania és az Atalanta egykori karmestere rövidesen újra a Serie A-ban futballozhat…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint a Monza mindenben megállapodott a Sevillával való szerződésbontása óta szabadon igazolható Alejandro “Papu” Gómez megszerzéséről, aki pénteken megérkezik a csapathoz, hogy megkösse az idény végéig szóló szerződését.

A 35 éves középpályás az elmúlt két és fél szezon alatt 90 tétmérkőzésen tíz gólt és hat gólpasszt regisztrált az andalúziai gárda színeiben. A 2022-2023-as szezonban azonban csupán egyetlen találatra futotta erejéből. Az argentin szélső azt megelőzően hosszú éveken át Olaszországban futballozott, a Catania (2010-2013) és az Atalanta (2014-2021) színeiben egyaránt a Serie A meghatározó játékosai között tartották számon.

Gómez nevelőcsapata az Arsenal Sarandi volt, azon kívül még a San Lorenzo csapatában szerepelt 2009 és 2010 között.

A rutinos labdarúgó 2017 óta 17 találkozón lépett pályára az argentin válogatottban, ezalatt három gólt szerzett, miközben tagja volt a 2021-ben Copa Américát és a 2022-ben világbajnokságot nyerő együttesnek.