Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp minden idők legjobbjának nevezte Messit

A Liverpool német menedzsere sosem titkolta, hogy rendkívül sokra tartja Lionel Messi játékát…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp egy napokban adott interjúban felelevenítette a tavalyi világbajnoki döntőt, amely nem titkoltan lenyűgözte őt, a végső győztes argentin klasszis csapatkapitányát, Lionel Messit pedig egyenesen a legjobbnak nevezte:

“Argentína teljesen megérdemelten nyerte meg a világbajnokságot, fantasztikusan játszottak. A legjobb vb-döntő volt, amit láttam egész életemben. Fantasztikus élmény volt látni azokat a felvételeket, ahogyan köszöntötték őket az országukban, akkor bizonyosodtam meg róla, hogy a legjobb helyre került a vb-trófea ezekben a nezéb időkben.”

“Lionel Messi minden idők legjobb játékosa. Az, hogy az ő korában még ilyen teljesítményre képes, mindannyiunk számára üzenet, hogy milyen sokáig képes a csúcson lenni” – tette hozzá a német szakember.

A 36 éves argentin klasszis megannyi egyéni és klubcsapatokkal elért sikerek után hosszú karrierje végéhez közeledve tavaly decemberben világbajnok lett hazája válogatottjával.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!