Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: napokon belül aláírja új szerződését a Juventus védője! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese mindenben megállapodott védőjével, Federico Gattival a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a Juventus vezetősége mindenben megállapodott Federico Gattival a szerződése meghosszabbításáról. A 25 éves játékos élvezi Massimiliano Allegri bizalmát, és ezt többnyire jó teljesítménnyel tudja meghálálni. Ezt a Juventus vezetősége egy új szerződéssel köszönné meg a középhátvéd számára, akivel a beszámolók alapján már sikerült minden személyes feltételt illetően megállapodni. A hírek szerint Gatti új kontraktusa 2028 nyaráig lesz érvényes, továbbá a fizetését is jelentősen meg fogják emelni. A hivatalos bejelentésre a források szerint csupán napokat kell várni, a felek minden bizonnyal azt követően jelentik be a megállapodását, hogy Gatti visszatér a csapathoz az olasz válogatottól.

Federico Gattit 2022 januárjában igazolta le a Juventus 5,4 millió euró ellenében a Frosinonétól. A torinói klub színeiben azóta 33 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt jegyzett.