Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lengyelországba szerződött a korábbi NB I-es gólkirály – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a korábbi magyar válogatott támadó külföldön talált új csapatot magának…

 

A lengyel bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Warta Poznan hangulatos körülmények között adott hírt róla, hogy szerződtette a szebb napokat is látott Eppel Mártont.

A 31 éves támadó az előző másfél szezont a Diósgyőri VTK alkalmazásában töltötte, az előző szezon végéig 46 másodosztályú bajnoki mérkőzésen hét gólt szerzett a miskolciak színeiben, majd a nyáron felbontották a szerződését.

Eppel 2017-ben a Budapest Honvéddal magyar bajnok, és 16 találattal gólkirály lett, akkoriban 2017-ben és 2018-ban összesen nyolc mérkőzésen a magyar válogatottban is pályára lépett. Légiósként a kazah élvonalbeli Kajrat Almati, valamint a belga Cercle Brugge alkalmazásában próbálta ki magát, majd visszatért a kispestiekhez, mielőtt legutóbb Miskolcra került volna.

“Jó érzéssel tölt el, hogy a Warta Poznanhoz szerződtem. Furcsának tűnhet, hogy októberben írtam alá, de vártam egy igazán jó ajánlatra. Bár nem volt klubom, jó erőnléti állapotban voltam. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, hogy eddigi is nálunk készülhettem, és játszhattam két edzőmeccset. Azt hiszem, meggyőztem az edzőket arról, hogy készen állok a játékra, és hogy segítségére lehetek a csapatnak. Tapasztalt labdarúgó vagyok, aki Magyarországom és külföldön is futballozott, és ezt a Warta hasznára tudom fordítani. A klub klasszikus 9-est keresett, és én pont ilyen vagyok. Képes vagyok gólokat szerezni és megtartani a labdát a támadásban” – mondta új csapatánál a magyar csatár.