Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: egyre elkerülhetetlenebb az edzőváltás! – sajtóhír

Az olasz sportsajtóban megjelentek szerint a Napoli vezetősége a csapat Empoli elleni, újabb kiábrándító eredménye után drasztikus döntést hozhat (…)

 

(…) Pontosabban megszülethet az a döntés, amit sokan, régóta vizionálnak már: Rudi Garcia vezetőedzőt menesztheti Aurelio de Laurentiis klubelnök.

Mint ismert, a Napoli újabb gyenge teljesítményt követően, hazai pályán maradt alul az Empoli ellen, így 12 forduló elteltével csupán a negyedik helyen áll a bajnokságban, hat győzelemmel, valamint három-három döntetlennel és vereséggel – Ami igazán fájó, az a csapat olykor elképzelés nélküli játéka.

Fabrizio Romano beszámolója is megerősíti azt a hírt, hogy bizony valóban komoly következménye lehet az újabb verségnek, amely után de Laurentiis elnök szó szerint elviharzott a stadionból. Ahogyan Romano fogalmaz, a következő órákban akár komoly egyeztetések kezdődhetnek a színfalak mögött.

Összességében tehát egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Napoli, a hétfőn kezdődő válogatott szünet alatt edzőt váltana – Felkészül Antonio Conte?