Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: megszólalt a mellőzött kapus édesapja! – képpel

Mint ismert, David Raya érkezésével Aaron Ramsdale dacára annak, hogy az elmúlt szezonban az “ágyúsok” egyik legjobbja volt, kiszorulni látszik a kezdőcsapatból. Az angol válogatott kapus édesapja elmondása szerint is nehezen viseli a helyzetet, amelyért – ha burkoltan is, de – Mikel Arteta menedzsert tette felelőssé.

 

Nick Ramsdale szerint a Brentford együttesétől érkező Raya egyértelműen fia elé került a rangsorban, amelyet nehéz megemészteni.

“Aaron a kupameccseken védő kapus lett, míg David (Raya) érezhetően az első számú választás. Ha csak valami kisebb csoda, vagy sérülés nem történik, nehéz elképzelni, hogy változzon a helyzet.” – idézi a Mirror című lap az angol válogatott kapus édesapját.

“Aaronnak együtt kell élnie ezzel a helyzettel, ami pedig igazán fájó, hogy senki nem készítette fel őt erre, egyszer csak a dolgok közepébe csöppent. Azt hiszem megérdemelné az esélyt ő is!” – folytatta az érezhetően csalódott édesapa.

“Nem akarok megkérdőjelezni semmiféle döntést, ugyanakkor látom a fiamon, hogy elvesztette azt a mosolyát, amely mindig is jellemezte őt. Ezt nehéz végignézni, és különösen nehéz őt biztatni, még ha nem is arról van szó, hogy feladná. Aaron harcolni fog a helyéért, hiszen imádja az Arsenalt. Egy dolog biztos még, David (Raya) nem tehet semmiről, hiszen ő egy nagyszerű kapus.” – tette még hozzá Nick Ramsdale.

Mint ismert, Aaron Ramsdale a David Raya augusztus végi érkezését követően a szezon első négy Prermier League találkozóján kapott lehetőséget. Azóta csupán a Ligakupában állhatott két alkalommal a kapuban.

 

(Borítókép: Photo by Clive Rose/Getty Images)