Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Lille támadója az AC Milan legfőbb nyári kiszemeltje! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Lille támadóját, Jonathan Davidet.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az AC Milan vezetőségének legfőbb célja a jövő nyári átigazolási időszakban az, hogy megerősítsék a csapat támadószekcióját. A milánói klub a legutóbbi nyár véghajrájában még leigazolta Luka Jovicot, ám a szerb támadó megszerzése eddig nem bizonyult jó befektetésnek, illetve Olivier Giroud is betöltötte már a 37. életévét. A piros-feketékre így ezen a poszton ráfér az erősítés, és a beszámolók alapján a klub legfőbb kiszemeltje nem más, mint a Lille támadója, Jonathan David. A kanadai játékos megszerzése “könnyedén” megvalósulhat jövő nyáron, mivel David szerződése 2025 nyaráig érvényes a francia csapatnál, így a Lillenek ez lenne az utolsó esélye, hogy komolyabb összeget lássanak legnagyobb értékükért. A hírek szerint ugyanakkor nem csak a Milan vetett szemet Davidre, hanem több Premier League csapat is szeretné őt a soraiban tudni.

Jonathan David 2020 nyarán igazolt a Lille együtteséhez, akik 27 millió eurót fizettek érte a KAA Gent csapatának. A francia klub színeiben azóta 154 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 62 gólt és 11 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 60 millió euróra teszi a transfermarkt.