Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gerard Pique: “a Real Madrid 2022-es BL-győzelme nem ér annyit, mint a Barca domináns címei…”

Ismét a Real Madrid került terítékre Gerard Pique asztalán, az egykori védőkiválóság szerint a madridiak 2022-es BL-címe nem egy olyan dolog, amire a csapatnak büszkének kéne lennie…

(Photo By Alex Zea/Europa Press via Getty Images)

Továbbra is a Real Madrid 2022-es Bajnokok Ligája-címén rugózik az egykori FC Barcelona védő, Gerard Piqué, aki szerint a Blankók 14. győzelme közel sem egy olyan dolog, amelyre a csapatnak büszkének kéne lennie, hiszen Carlo Ancelotti csapata megannyi alkalommal hátrányból fordított és tett lehetetlennek tűnő csodát a pályán.

“Nem akarok lekicsinylően beszélni a Real Madrid 2022-es címéről, csak arról beszélek, ahogyan megnyerték azt. Az FC Barcelona 5 győzelmet tudhat magáénak, mindegyiket egyértelmű dominanciával megnyerve. A Barcelona egyszer sem úgy fog nyerni, hogy csak 5 percig játszanak jobban a pályán, mint ahogyan a Real Madrid tette ezt a Manchester City elleni párharc folyamán…”

– fejtette ki az egykori labdarúgó, akinek a visszavonulása óta megannyi botrányos ügye volt a sajtóban, felesége, Shakira megcsalását követően.