Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: bekerült a Rayo elleni meccskeretbe a magyar U17-es válogatott kapus!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese nevezte a Rayo Vallecano elleni meccskeretébe az U17-es magyar válogatott kapust, Yaakobishvili Áront.

Nagy nap lehet a holnapi Yaakobishvili Áron számára, hiszen a 17 esztendős kapus ott lesz a Barcelona meccskeretében a szombati, Rayo Vallecano elleni idegenbeli bajnokin. Az U17-es magyar válogatott játékos azért kerülhetett be a keretbe, mert a katalánok első számú hálóőre, Marc-André ter Stegen még nincs bevehető állapotban. A német kapus még a válogatott egyik edzésén szenvedett hátsérülést, ami miatt a Nationalelf Törökország és Ausztria ellen lejátszott felkészülési meccsein sem lépett pályára. A Barca menedzsere, Xavi a mai sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy ter Stegen nem utazik el a csapattal a Rayo elleni meccsre, így a kapuban Inaki Pena fog állni.

Yaakobishvili Áron korábban már edzhetett együtt a Barcelona felnőtteivel, de ez lesz az első alkalom, hogy tagja is lesz a meccskeretnek, ahol a 36-os számú mezben ott lehet a kispadon.