Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: kikapott a Real Madrid, a Bayern legyőzte a PSG-t – videóval

A szerdai négy mérkőzés után csütörtök este újabb négy találkozót bonyoltottak le a női Bajnokok Ligája csoportköre második fordulójában…

(Photo by Gunnar Hoffsten – UEFA/UEFA via Getty Images)

A C csoportban a forduló egyik slágermérkőzésén a Bayern München 1-0-ra diadalmaskodott a Paris Saint-Germain vendégeként, így a francia csapat továbbra is nullapontos, a bajorok pedig első sikerüket szerezték meg. A mindent eldöntő találatot Magdalena Eriksson jegyezte az első félidőben. A csoport másik mérkőzésén az AS Roma is behúzta az első sikerét, miután Valentina Giacinti már az első játékrész során egy duplával alapozta meg az AFC Ajax elleni 3-0-s sikert. A Bayern és a Roma négy-négy ponttal vezeti a csoportot, a PSG pont nélküli.

C csoport:

Paris Saint-Germain – Bayern München 0-1 (0-1)
Gólszerző:ill. M. Eriksson (21.)

 

AS Roma – AFC Ajax 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Giacinti (5., 14.), Giugliano (47.), ill.

 

A csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore

A Chelsea a félidei döntetlen után végül 4-1-re intézte el a kisebbik francia fővárosi csapatot, a Paris FC-nek nem sok esélye lehetett. A “kékek” soraiból Sam Kerr triplázott, így az első fordulós döntetlen első győzelmüket ünnepelték a sorozatban. A múlt heti vitatott pontszerzés után a Real Madrid előnyből kapott ki 2-1-re a svéd Häcken ellen. A szünetben még a madridiak vezettek idegenben, azonban a második játékrész során az északiak fordítani tudtak és hat ponttal vezetik a csoportot a nagyágyúk előtt.

D csoport:

Häcken – Real Madrid 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Kafajsi Rosa (59.), Kosola (76.), ill. Bruun (10.)

 

Chelsea – Paris FC 4-1 (1-1)
Gólszerzők: Kerr (30., 48., 55.), Ingle (90+1.), ill. Greboval (38.)

 

A csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore