Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Mikel Artetával a csapat különleges mérföldkőhöz ért! – képpel

Mint arról mi is beszámoltunk, az Arsenal együttese, ha nehezen is, de Kai Havertz kései találatának köszönhetően győzni tudott a Brentford otthonában, és a tabella éléra ugrott. Az “ágyúsok” mindezt stílusosan, Mikel Arteta menedzser 200. mérkőzésén a kispadon tették.

 

 

Az Arsenalt korábban játékosként is szolgáló spanyol menedzser a győzelemmel egy különleges mérföldkőhöz ért csapatával, hiszen ő lett a klubtörténelem legjobb mutatójával büszkélkedő tréner, az első 200 mérkőzésén!

Mint az a fenti képen is látszik, Arteta bőven ‘rávert’ a legendás Arsene Wenger mutatóira, még úgy is, hogy jóval több vereséget szenvedett a csapattal, mint a nagy előd.

“Büszke vagyok arra, hogy idáig eljuthattam. Egy nagy klubnál, mint az Arsenal nem könnyű eljutni 200 mérkőzésig a csapattal, hiszen ehhez sok meccset kell megnyerned. Remélem, a folytatásban még szebb sikerek várnak ránk! Hálás vagyok mindenkinek a klubnál, hiszen fantasztikus emberek segítik a munkámat a négy év alatt!” – idézi az Arsenal honlapja a spanyol menedzsert, akit megkérdeztek arról is, melyik győzelmet tartja a legkülönlegesebbnek. “Sok nagyszerű meccset játszottunk, mégis azt kell mondanom, hogy az első siker volt az. Büszke vagyok ó, hogy az Arsenal menedzsere lehetek, így azt a napot sosem fogom elfelejteni!” – így Arteta.