Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: újabb sérülés hátráltathatja a Real Madridot, kétséges középpályása játéka a Napoli ellen

Szerda este a Napolit fogadja a Real Madrid a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában, ám jelenleg kétséges, hogy a királyiak középpályása, Luka Modric ott lehet-e a találkozón. 

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A Real Madrid arra vár, hogy felmérjék Luka Modric esetleges sérülésének mértékét a szerdai, Napoli elleni Bajnokok Ligája-meccs előtt.

A horvát válogatott játékos kezdőként lépett pályára a vasárnapi, Cadíz elleni győzelem alkalmával, de lecserélték, amit Carlo Ancelotti később “izomfáradtsággal” indokolt. Ez volt az első bajnoki egyébként, ahol Modric kezdet ebben a szezonban.

A klubnál bíznak abban, hogy a 38 éves játékos már fitt lesz a Bernabeuban rendezendő találkozóra, de a következő 24 órában többet tudnak majd mondani.

Brahim Diaz betegség miatt kihagyta a 3-0-s La Liga-győzelmet, de kedden ismét visszatérhet a csapathoz. A szintén izomsérülés miatt hiányzó kapus, Kepa Arrizabalaga a konditeremben folytatta a rehabilitációját, miközben a csapattársaktól külön edzett.

Ancelotti akkor ad tájékoztatást csapata fittségéről, amikor kedden a médiával beszél a találkozó előtti sajtótájékoztatón.

A Real a C-csoport élén áll a BL-ben, és az eddigi négy mérkőzéséből négy győzelemmel már biztosította a továbbjutást az egyenes kieséses szakaszba. A királyi gárda szerda este 21:00-kor lép pályára a Napoli ellen a Santiago Bernabeu stadionban.