Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: menesztette vezetőedzőjét a Granada, majd meg is nevezte az utódját – hivatalos

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Granada csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy menesztette vezetőedzőjét. 

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

A spanyol bajnokságban szereplő Granada megerősítette, hogy már nem Paco Lopez a csapat vezetőedzője. Azóta pedig azt is bejelentették, hogy az uruguayi származású Alexander Medina veszi át a helyét a kispadon.

A döntésre azután került sor, hogy a Granada az utolsó 11 bajnoki mérkőzésén nem tudott nyerni, és 14 meccsen mindössze 7 pontot gyűjtött össze.

Lopez irányításával a Granada megnyerte a spanyol másodosztály bajnoki címét, amivel a kiesés után egy évvel gyorsan vissza is tért az első osztályba. A klub közleményben mondott köszönetet Lopeznek, mondván, hogy “sok szerencsét kívánnak neki és edzői stábjának a személyes és szakmai jövőjéhez”.

Az új edző, Medina legutóbb az argentin Vélez Sarsfield csapatát irányította, ahonnan 2023 februárjában menesztették, azóta pedig nem talált magának új állomáshelyet. Ezelőtt az uruguayi Club Nacional, az argentin Talleres és a brazil Internacional csapatát irányította.

A Granada a 19. helyen áll a La Liga tabelláján, és legközelebb december 2-án a Real Madridhoz látogat.

</div >