Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti ajánlatot kapott a Manchester United vezetőségétől – sajtóhír

Spanyol lapértesülések értelmében a Real Madrid vezetőedzőjét nézte ki magának a Manchester United, Carlo Ancelotti ajánlatot kapott Angliából…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Egészen meglepő hír látott napvilágot a Real Madridhoz egyik legközelebb lévő spanyol forrástól, miszerint a csapat olasz szakembere, Carlo Ancelotti ajánlatot kapott a Manchester United vezetőségétől. Arancha Rodriguez értesülései azonban nem szolgáltak részletekkel, így csak találgatni lehet, hogy a Vörös Ördögök mit terveznek a jövő folyamán, hiszen az angol klub jelenlegi menedzsere, Erik ten Hag felemásan teljesít az angol élvonalban, illetve a Bajnokok Ligájában egyaránt.

Carlo Ancelotti így az idei év egyik legfelkapottabb menedzserévé vált, az olasz mestert többek között a brazil válogatottal is összehozták, miközben megannyi lap szerint a Real Madrid is ragaszkodik a Spanyolországban remekül teljesítő szakemberrel.

A Manchester United kispadján mindeközben Erik ten Hag éppen a Bajnokok Ligája csoportja sereghajtójaként kapaszkodik az utolsó szalmaszálba amely a továbbjutást jelentheti az elkövetkezendő mérkőzések folyamán.