Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: hamarosan aláírja új szerződését az Atletico Madrid kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese mindenben megegyezett védőjével, Nahuel Molinával a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Eurasia Sport Images/Getty Images)

A legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint az Atletico Madrid vezetősége mindenben megállapodott védőjével, Nahuel Molinával a szerződése meghosszabbításáról. Az argentin játékos tavaly nyáron érkezett a spanyol fővárosba az Udinese csapatától 20 millió euró ellenében. A világbajnok futballistának az első szezonja is nagyon jól sikerült a “Matracosoknál”, a második idényét viszont még ennél is jobban kezdte, 14 mérkőzést követően ugyanis már 2 gól és 3 gólpassz áll a neve mellett. Molina a teljesítményével természetesen számos másik élcsapat figyelmét is felhívta magára, az Atletico éppen ezért is szeretne vele új szerződést kötni. A források alapján a védő jelenlegi, 2027 nyaráig érvényes kontraktusát további 1 évvel fogják megtoldani, a fizetése is meg fog emelkedni, ezen felül pedig a szerződésébe foglalnak egy 70 millió eurós kivásárlási záradékot is. A beszámolók szerint a 25 éves játékos elfogadta az asztalára tett ajánlatot, így hamarosan megszülethet a hivatalos bejelentés is az Atletico részéről.

Nahuel Molina az Atletico Madrid színeiben eddig 57 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 találatot és 7 előkészítést jegyzett. Piaci értékét 50 millió euróra teszi a transfermarkt.