Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: elmarad a Bayern München és az Union Berlin mérkőzése!

Az időjárási viszonyok miatt elmarad a német bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójának szombatra kiírt mérkőzése a Bayern München és az Union Berlin között.

A Bayern München és az Union Berlin gárdája is hivatalos közleményt adott ki közösségi oldalán az elhalasztott mérkőzéssel kapcsolatban. Az összecsapás elhalasztását az erős havazás miatt kialakult kaotikus bajorországi helyzet indokolja, így ugyanis nem teremthetőek meg a szükséges biztonsági intézkedések a mérkőzés idejére. A Bayern München stadionjának gyepszőnyege ugyan használható lenne a játékra a talajfűtés révén, de a legnagyobb problémát a szurkolók oda- és hazajutása jelentené, mivel számtalan busz- és vonatjáratot töröltek, az autópályákat is lezárták, valamint a metróvonalat is felfüggesztették, ezért döntöttek végül a halasztás mellett.

A klubok közleményből kiderül, hogy az még nem ismert, hogy mikor pótolják be a találkozót, de amint erről is megszületik a döntés, úgy tájékoztatni fogják a szurkolókat és a követőket a mérkőzés új időpontjáról.