Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: hamarosan meghosszabbíthatja szerződését a saját nevelésű játékos – sajtóhír

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő “kékek” megújítanák a Mauricio Pochettino irányítása alatt alapemberré váló középpályás kontraktusát.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Football Insider értesülései szerint a Chelsea mindenképpen szeretné meghosszabbítani Conor Gallagher szerződését a következő hetekben. Az angol labdarúgó jelenlegi kontraktusa 2025-ig szól a csapattal, amelyet 2029-ig újítanának meg a londoniak. A forrás úgy tudja, hogy a 23 éves középpályás nagyon szívesen hosszabbítana a csapattal.

Gallagher már 8 éves kora óta a Chelsea kötelékeibe tartozik, az első számú keretbe hivatalosan 2022 nyarán került fel. Azonban előtte szerzett Premier League tapasztalatot, ugyanis a West Bromwich Albionnál és a Crystal Palace-nál is eltöltött egy-egy szezont kölcsönben, és mindkét alakulatnál rendszeres játéklehetőséget kapott az angol élvonalban.

A 11-szeres angol válogatott játékos a “kékek” színeiben 62 tétmérkőzésen kapott ezidáig lehetőséget, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Az idei szezonban sikerült elérnie azt, amit szeretett volna gyerekkora óta, avagy stabil kezdőjátékossá kinőni magát a Chelsea-ben, ami Mauricio Pochettino irányítása alatt össze is jött. Ráadásul több találkozón is ő volt a londoni együttes csapatkapitánya.