Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Spanyolországból érkezik új támadó! – képpel

Egybehangzó sajtóbeszámolók szerint a Bayer München együttese rövidesen hivatalos bejelentést tesz arról, hogy megszerezte a Granada spanyol játékosát, Bryan Zaragozát.

 

A 22 esztendős, ígéretes jövő előtt álló szélső-támadó Fabrizio Romano szerint is a Bayern játékosa lesz, amely 15 millió eurót fizethet a Granadának az egyszeres spanyol válogatott játékosért.

A megállapodás értelmében Zaragoza a tavaszi szezont még a Granadánál tölti kölcsönbe, majd aláírja 2028 nyaráig szóló szerződését.

A hivatalos bejelentés csupán annyiban várat magára, hogy a játékos átessen az orvosi vizsgálatok egészén, valamint ezt követően a két klub véglegesítse aláírásával a megállapodást.

A Granadában nevelkedő Zaragoza az elmúlt szezonokban kezdett kiemelkedni nevelőegyesületéből, a mostani szezonban is remek mutatókat hoz, a 14 bajnokin jegyzett 5 góljával valamint 2 gólpasszával. Piaci értékét jelenleg 8 millió euróra taksálják, hosszabb időre, 2027-ig szóló spanyolországi szerződése miatt is emelkedett meg a Bayern által fizetendő össze nagysága.