Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még idén meghosszabbíthatják az Inter kulcsemberének szerződését – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az Inter bombaformában lévő argentin támadója hamarosan szerződést hosszabbíthat csapatával…

(Photo by Tiziano Ballabio/NurPhoto via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter várhatóan még az idén meg fogja kötni a 2028-ig szóló szerződést hosszabbítást csapatkapitányával, Lautaro Martínezzel, miután a felek kölcsönösen nyitottak a további közös folytatás iránt.

Racing Clubnál nevelkedő 26 éves argentin támadót a Nerazzurri 2018 nyarán szerződtette, a szertelen fiatal csatárból pedig mostanra a milánói gárda nélkülözhetetlen gólgyárosa vált. Martínez vezetőszerepe révén a mostani szezontól kezdve a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Az elmúlt években sorra boronálták őt össze az angol vagy a spanyol bajnokság élcsapataival, idén nyáron pedig szaúdi ajánlatokkal bombázták őt, azonban az argentin mindannyiszor hűséges maradt az Interhez.

Martínez az aktuális idényben 14 mérkőzésen szerzett 13 találatával vezeti a Serie A góllövőlistáját, valamint a Bajnokok Ligájában is eredményes volt kétszer.

A világbajnok csatár mostanáig 257 mérkőzésen 117 találatot szorgoskodott össze az Inter színeiben.