Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a hétvégi döntetlen után ezúttal le tudta győzni a Fradi a Mezőkövesdet

A magyar labdarúgó-bajnokság (OTP Bank Liga) 4. fordulójából elhalasztott mérkőzést szerda este pótolta a Mezőkövesd és a Fradi.


A hétvégén a két csapat 0-0-ás döntetlent játszott egymással, azonban most az erősebb játékerőt képviselő Ferencváros behúzta a három pontot. A vezetést a 12. percben szerezték meg a vendégek, Marquinhos beadását elvétette Kállai Kevin, így a labda Zachariassen testéről a kapuba pattant. Ezt mindkét oldalon alakultak ki kisebb-nagyobb lehetőségek, a 24. percben például Gojak növelhette volna könnyen kettőre a csapata előnyét, de 6-7 méterről a bevetődő Kállai Kevinbe vágta a labdát. A 61. percben Drazsics kis híján egyenlített, azonban emelése csak a kapufát találta el. A találkozó sorsát a 71. percben Marquinhos döntötte el, aki saját térfeléről indult meg, majd három védővel a nyakán tekert a kapu bal oldalába. A Ferencváros a győzelmével egy pontra feljött a listavezető Paksra, míg a Mezőkövesd maradt a 10. helyen ugyanannyi pontot gyűjtve, mint a kieső Zalaegerszeg.

Mezőkövesd – Ferencváros 0-2 (0-1)
Helyszín: Városi Stadion (Mezőkövesd), Vezette: Berke B.
Gólszerzők:ill. Zachariassen (12.), Marquinhos (72.)
Sárga lap: Gomis (17.), Vajda (40.), Kállai K. (80.) ill. Aaneba (52.), Zachariassen (58.), Marquinhos (88.), Abu Fani (90.)
Kiállítás:ill.

Mezőkövesd: Piscitelli – Kállai K., Pillár, Beriashvili, Vajda – Cseke, Gomis – Molnár, Babunski (Kállai Z. 85.), Cseri (Ugrai 66.) – Drazsics. Vezetőedző: Kuttor Attila

Ferencváros: Dibusz – Wingo, Aaneba, Cissé, Civic (Ramírez 83.) – Besic (Baráth 83.), Gojak (Makreckis 70.) – Katona (Abu Fani 61.), Zachariassen, Marquinhos – Lisztes (Pesics 62.). Vezetőedző: Dejan Sztankovics

A bajnokság jelenlegi állása:

Standings provided by Sofascore