Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Lazio kiválóságával erősítene jövő nyáron a Juventus! – sajtóhír

A Relovo és az SOS Fanta újságírója, nevezetesen Matteo Moretto értesülései szerint a Juventus érdeklődni kezdett a Laziót erősítő Felipe Anderson iránt, akinek az idény végén lejár a szerződése aktuális klubjánál…

Matteo Moretto információi alapján megszakadtak a tárgyalások a Lazio és Felipe Anderson között az esetleges hosszabbításról. Ahogyan már említettük, a brazil támadó szerződése lejár a szezon végén, erre pedig állítólag a Juventus szeretne lecsapni. A torinói gárda a következő hetekben szeretne döntő lépéseket tenni a megszerzése érdekében. Mivel Felipe Anderson jövő nyártól szabadon igazolható lesz, ezért januártól tárgyalhat az esetleges kérőivel.

Felipe Anderson 2021 nyarán tért vissza a Lazióhoz, a neves olasz csapatban először 2013-2018-ig futballozott. A jelenlegi idényben eddig minden bajnokin pályára lépett, ez szám szerint 14 találkozót jelent, ezeken 1 találatot és 4 gólpasszt jegyzett. Visszatérése óta egyébként egy Serie A mérkőzést sem hagyott ki a brazil játékos.