Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: Erling Haaland sérülése nem súlyos, hamarosan visszatérhet!

Pep Guardiola, az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttesének menedzsere elmondta, hogy a csapat támadója, Erling Haaland hamarosan visszatérhet a keretbe, mivel a sérülése nem súlyos.

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Manchester City együttese 4 nyeretlen meccs után visszatért a győzelmi ösvényre a Luton Town elleni 2:1-es sikerrel. A címvédő gárdának úgy jött össze a 3 pont begyűjtése, hogy a csapat gólvágója, Erling Haaland nem volt a keretben sérülés miatt. A klub menedzsere, Pep Guardiola a mérkőzést követően elmondta, hogy Haaland hamarosan visszatérhet, eloszlatva ezzel a norvég támadó sérülésével kapcsolatos pletykákat:

Nem, nem tört el a lába. Csupán megzúzódott a csontja, ezért nem tudott játszani. Az Aston Villa elleni meccs után nem tudott normálisan járni. Szombaton már jelezte, hogy tud járni és nem fáj semmije. Napról napra haladunk, megfigyeljük az állapotát, de most még nem állt készen, és szerintem még a Crystal Palace ellen sem fog. Reményeim szerint Szaúd-Arábiában, a klubvilágbajnokságon már pályára küldhetem.

A Manchester City a Bajnokok Ligája győzteseként az elődöntőben fog bekapcsolódni a klubvilágbajnokság eseményeibe, ami december 19-én lesz aktuális.