Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ázsiai BL: Ádám Martin duplázott, csapata továbbjutott – videóval

Az ázsiai Bajnokok Ligája 2023-2024-es kiírásában a csoportkör utolsó fordulájában a dél-koreai Ulszan Hyundai a továbbjutás kiharcolásának reményében fogadta csoportja százszázalékos listavezetőjét…

 

Az Ulszan Hyundai kétgólos hátrányból harcolt ki 2-2-es döntetlent a Kawasaki Frontale ellen, mellyel a dél-koreai bajnok a csoport második helyén továbbjutott a következő fordulóba. A japán csapat már az első félóra végeztével 2-0-s vezetésre tett szert, így eldőltnek tűnt a mérkőzés. Az Ulszan azonban másképpen gondolta és az első félidő legvégén Ádám Martin egy fejesgóllal zárkóztatta közelebb csapatát. Nem sokkal a folytatást követően a hazaiak tizenegyest harcoltak ki, melyet újból Ádám Martin értékesített, aki így két góllal egyenlítette ki a találkozó állását. A hátralévő játékidőben bár mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, újabb gól már nem született, így a csoportgyőztes Kawasaki mögött az Ulszan elcsípte a továbbjutást érő második helyezést.

A 29 éves magyar támadó öt góllal zárta a csoportkört, mellyel az egész csoportkör legeredményesebb játékosai közé tartozik, csak ketten szereztek nála több gólt eddig.

Ulszan Hyundai – Kawasaki Frontale 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Ádám (44., 53. – a másodikat büntetőből), ill. Tono (17.), Seko (31.)

 (A teljes mérkőzés a Megtekintés a YouTube-on feliratra kattintva nézhető vissza.)

A csoport végeredménye

Standings provided by Sofascore