Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-sorsolás: a Barcelona a Napolit, a Real Madrid a RB Leipziget kapta

Hétfőn délben kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párharcait, és ha az igazán komoly párosítások ezúttal el is maradtak, így is lesznek bőven izgalmas összecsapások.

(Photo by Kristian Skeie – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében ezúttal a szuperrangadók elmaradtak, de így is lesznek izgalmas párharcok. Az elmúlt években a sorozatban gyengélkedő Barcelona a Napolit kapta, míg a rekorder Real Madrid a magyarokat is foglalkoztató RB Leipziggel csap össze a továbbjutásért. A tavalyi győztes Manchester Cityre papíron könnyed siker vár, ugyanis a Köbenhavn együttesével mérkőznek meg két ízben is Pep Guardioláék. A legkiegyenlítettebb párharcnak talán a tavalyi ezüstérmes Inter és az Atlético Madrid párosítása ígérkezik.

A nyolcaddöntők első mérkőzéseit február 13-án, 14-én és 20-án, 21-én, a visszavágókat pedig március 5–6-án 12–13-án rendezik meg. A negyeddöntők párosításait március 15-én fogják kisorsolni.

A negyedöntők odavágóit Április 9-én és 10-én, a második mérkőzéseket pedig 16-án és 17-én bonyolítják le. Az elődöntők párosításaik március 15-én fogják kihúzni.

A döntőt Június 1-jén rendezik meg Londonban, a Wembley Stadionban.

BAJNOKOK LIGÁJA, A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
PORTO (portugál)–ARSENAL (angol)
PSV EINDHOVEN (holland)–BORUSSIA DORTMUND (német)
PARIS SAINT-GERMAIN (francia)–REAL SOCIEDAD (spanyol)
NAPOLI (olasz)–BARCELONA (spanyol)
RB LEIPZIG (német)–REAL MADRID (spanyol)
LAZIO (olasz)–BAYERN MÜNCHEN (német)
KÖBENHAVN (dán)–MANCHESTER CITY (angol)
INTER (olasz)–ATLÉTICO MADRID (spanyol)