Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: január elejétől kaphatók a jegyek a Ferencváros-Olympiakosz meccsre

Az Európa-konferencialiga 16 közé jutásért zajló párharcainak sorsolásán eldőlt, hogy a Ferencváros a görög Olympiakosz Pireusszal találkozik a következő fordulóban…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A párharc hazai mérkőzésére az első szakaszban január 9-től 16-ig lehet jegyet vásárolni a Ferencváros-Olympiakosz mérkőzésre. Először kizárólag a bajnoki és csoportkörös bérlettel rendelkező szurkolók válthatnak belépőt.

Ezt követően azon bajnoki szezonbérletes FTC-szurkolók vásárolhatnak jegyet, akik nem rendelkeztek Ekl-csoportkörre érvényes bérlettel, nekik január 16-a 10 órától, január 23-a 10 óráig lesz lehetőségük a vásárlásra. Majd január 23-a 10 órától január, 30-a 10 óráig a bajnoki szezonbérlettel nem, csak az Ekl csoportkörére szóló bérlettel rendelkezőké lesz a lehetőség, emellett azok a bérletesek is vehetnek jegyet, akik a sorsolás után vették meg tavaszi idényre szóló bajnoki bérletüket. Aztán Január 30-án 10 órától bárki vásárolhat belépőt a még szabad helyekre.

Az egyenes kieséses szakasz első körében a nyolcaddöntőbe jutás a tét, az Európa-ligában csoportharmadik együttesek mellé egy-egy Ekl-csoportmásodik gárdát sorsoltak és utóbbiak voltak a kiemeltek, azaz ezek a csapatok játszhatják hazai pályán a visszavágót.

A párharc első mérkőzését február 15-én Pireuszban, a visszavágót egy héttel később a Groupama Arénában rendezik.