Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Higgye el mindenki, akkor vagyok a legboldogabb, ha futballozhatok!”

Mint arról mi is beszámoltunk, a Chelsea csapatkapitánya, Reece James hosszabb időre kidőlt combhajlító sérülése miatt. Az angol válogatott játékosra saját elmondása szerint sok kritikával is szembesült a kórházi ágyon feküdve, ezért is igyekezett üzenni a szurkolóknak.

 

“A futballvilág már tud a sérülésemről, a műtétemről, most viszont egy, a vártnál hosszabb időszak vár rám annak érdekében, hogy a lehető legjobb állapotban térhessek vissza. A műtét jól sikerült, a rehabilitációt máris elkezdtem, mind fizikailag, mind mentálisan.A sérülésem óta rengeteg támogatást kaptam, sajnos azonban sok negatív véleményt, gyűlöletkeltő üzenetet is. Higgye el mindenki, akkor vagyok a legboldogabb, ha futballozhatok! Nagyon hálás vagyok a megértő és segítőkész embereknek, akik a mélypontok ellenére is kiállnak mellettem, támogatnak az előrejutásban. Együtt juthatunk csak igazán messzire.” – írta hivatalos ‘X’ csatornáján James, akinek a visszatérését a legjobb esetben március közepére jósolják.

Reece James idei szezonja eddig bőven hagy kívánni valót maga után, különösen a pályán töltött perceit tekintve: nyolc bajnokin és egy Ligakupa találkozón összesen 452 percet játszhatott a Chelsea-ben.