Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: döntetlen lett a rangadó, a Fenerbahce maradt az élen

A török bajnokság (Süper Lig) 18. fordulójának vasárnapi rangadóján a Fenerbahce és a Galatasaray csapott össze egymással…

(Photo by Serhat Cagdas/Anadolu via Getty Images)

A Fenerbahce és a Galatasaray küzdelmes körülmények közt gól nélküli döntetlent játszott egymással. Az első félidőben a vendégek valamivel kezdeményezőbbek voltak, azonban Icardiék legnagyobb lehetőségei is kimaradtak Livakovic kapuja előtt, így nem született találat. A szünet után a Fener egyre jobban aktivizálta magát, azonban a hazaiak is csak kihagyott helyzetekig jutottak. A második félidőben egyre több kakaskodás szakította meg a játékot és a hajrában a játékvezető is több sárga lapot felmutatott, de végül kiállítani senkit nem kellett. Bár mindkét oldal előtt adódtak lehetőségek, a 90 perc alatt egyik csapat sem tudott betalálni, így a két éllovas megosztozott a pontokon.

A gól nélküli döntetlent azt jelentette, hogy a Fenerbahce jobb gólkülönbsége révén továbbra is vezeti a tabellát a Galata előtt. Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorolni, ami azonban döntetlent, így egyelőre a gólkülönbség dönt kettőjük közt.

Az isztambuli gigászok duója mögött a harmadik helyezett Trabzonspor már 14 ponttal van lemaradva.

Fenerbahce – Galatasaray 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.

 

A bajnokság jelenlegi állása

Standings provided by Sofascore