Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hosszabbított olasz válogatott védőjével az Inter! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy meghosszabbította Federico Dimarco szerződését… 

Az Inter hivatalos közleményében számolt be arról, hogy 2027 nyaráig megújította Federico Dimarco szerződését. Simone Inzaghi megszavazta számára a bizalmat, amivel élt a 26 esztendős szélső hátvéd. Dimarco egyértelműen a milánói klub egyik meghatározó alakja, emellett az olasz válogatottban szintén nélkülözhetetlen tagnak számít. 

Federico Dimarco már 7 éves kora óta tartozik az Inter kötelékébe. A Serie A-ban a klub színeiben mutatkozott be a 2014/2015-ös idényben, majd a milánói együttes többször is kölcsönadta. Megfordult az Ascoliban, az Empoliban, valamint a svájci Sionban is, viszont ott nem kölcsönben futballozott. Az Inter onnan visszavásárolta a játékjogát egy szezon után, Dimarco karrierje innentől kezdett igazán beindulni. A csapat ugyan ismét kölcsönadta, először a Parmának, majd a Hellas Veronának, utóbbi együttesnél már rendszeresen lehetőséget kapott. Az aktuális idény során 21 találkozón lépett pályára, melyeken 3 találatot illetve 5 gólpasszt jegyzett, összesen pedig eddig 119 mérkőzésen húzhatta fel magára az Inter szerelését. Társaival két Olasz Kupát és szintén két Szuperkupát nyert.