Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: aláírta új szerződését a Tottenham tehetséges középpályása! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy meghosszabbította fiatal középpályása, Pape Matar Sarr szerződését.

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Nemrég arról számoltunk be, hogy a Tottenham együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat fiatal középpályásval, Pape Matar Sarr-al a szerződése meghosszabbításáról, és hamarosan pont kerülhet az ügy végére. Nos, a felek nagyon hamar meg is kötötték az üzletet, a londoni alakulat ugyanis nemrég bejelentette, hogy már mindenben meg is állapodtak a szenegáli játékossal, aki az előzetes híreknek megfelelően 2030 nyaráig kötelezte el magát a csapatnál.

A 21 éves futballista 2021 nyarán került a londoni együtteshez, ám igazán ebben a szezonban tud állandó lehetőséghez jutni, miután Ange Postecoglou az esetek többségében kezdőként számol vele. A Tottenhamnél meg is vannak elégedve Sarr teljesítményével, ennek jutalmaként kötöttek ma új szerződést a felek, aminek következtében a középpályás fizetése is jelentősen megemelkedett.

Pape Sarr a Tottenham színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 33 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólig és 3 gólpasszig jutott. Piaci értékét 35 millió euróra teszi a transfermarkt.