Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért Magyarországra a Honvéd egykori gólfelelőse – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő ETO FC Győr egy hazánkban már bizonyított légióssal erősítette keretét a tavaszi folytatásra…

 

Az NB II-es ETO FC Győr másfél éves szerződést írt alá a hazánkba Kínából visszatérő rutinos szerb csatárral, Nenad Lukiccsal.

A 31 éves támadó az előző két idényben 61 NB I-es mérkőzésen 28 gólt szerzett az élvonalból végül kieső Budapest Honvéd színeiben, de eredményes játéka révén a kispestiek szurkolóinak egyik kedvence volt. Lukics korábban hazájában számtalan élvonalbeli együttesben szerepelt, a szerb bajnokság 2019-2020-as idényében gólkirály volt a Topolyai SC színeiben.

Lukics tavaly nyáron hagyta mögött hazánkat és az európai kontinenst, a Csangcsun Jataj színeiben azonban csak epizódszereplő volt, kilenc mérkőzésen kevesebb mint 300 percet játszott, gólt nem szerzett, ráadásul a fizetése megkapásáért is a bírósághoz kellett fordulnia.

Boldog vagyok, hogy Győrben folytathatom a pályafutásom. Nagyon szimpatikus volt az a jövőkép, amit a vezetőség felvázolt számomra. Nagy klubhoz kerültem, melynek komoly ambíciói vannak. Jelenleg a másodosztályba érkezem, de hiszem, hogy együtt szép eredményeket érhetünk el” – nyilatkozta Lukics a klub hivatalos honlapjának.

Nagyon örülök, hogy sikerült összehozni ezt az igazolást. Lukic személyében egy kiváló csatárt tudtunk megszerezni, aki amellett, hogy a pályán nagyon hatékony, azon kívül is kiváló karakter és csapatember. Nagy segítségünkre lesz céljaink elérésében, sokat várunk tőle az ETO színeiben” – tette hozzá Köteles László sportigazgató.