Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: már holnap megérkezhet új csapatához Jadon Sancho – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint még a héten megérkezi Németországba a Manchester United száműzött támadója, Jadon Sancho.

(Photo by Shareif Ziyadat/Getty Images)

A The Athletic információi szerint Borussia Dortmund reményei szerint Jadon Sancho szerdán megérkezik Németországba a Manchester Unitedtől, hogy kölcsönbe kerüljön a Bundesliga-csapathoz.

A 23 éves játékos közel áll ahhoz, hogy két és fél évvel a Unitedhez való igazolása után visszatérjen Dortmundba, hiszen már csak a papírmunka van hátra. A kölcsönszerződése nem tartalmaz vételi opciót, de minimum 3,5 millió font értékű lesz. A Dortmund fedezi Sancho fizetésének egy részét, a United pedig a teljesítménye alapján esetleg bónuszokat kaphat.

Már korábban arról szóltak a hírek, hogy tárgyalások folynak arról, hogy Sancho visszatérjen korábbi munkaadójához, miután 2021-ben 85 millió euróért érkezett az Old Traffordra a Dortmundból. Sanchót szeptember óta száműzték az első csapat edzéséről, miután nem volt hajlandó bocsánatot kérni menedzserétől, Erik ten Hagtól egy vitát követően, amiben a játékos azt állította, hogy a holland szakember “régóta bűnbaknak tartja”. Utoljára augusztus 26-án játszott a Unitedben a Nottingham Forest elleni győzelem alkalmával.