Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Wolverhampton kölcsönvenné a PSG mellőzött támadóját! – sajtóhír

A L’Equipe információi alapján az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton szeretné kölcsönvenni a Paris Saint-Germain fiatal támadóját, Hugo Ekitikét…

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A L’Equipe beszámolói szerint a Wolverhampton szívesen kölcsönvenné a PSG-től Hugo Ekitikét. A 21 esztendős francia támadó Luis Enrique érkezésével gyakorlatilag teljesen kiszorult a párizsi alakulatból. Ekitiké még a Lorient ellen kapott 8 percet az első fordulóban, augusztus vége óta viszont a keretbe sem került be. A fiatal játékos iránt állítólag még a Wolfsburg érdeklődik.

Hugo Ekitiké a 2021/2022-es idényben robbant be a Ligue 1 berkein belül. A Stade Reims színeiben 24 bajnoki mérkőzésen 10 találatot illetve 4 gólpasszt jegyzett. Jó teljesítménye miatt a PSG 2022 nyarán kölcsönvette, bár Pochettino kezei alatt se volt alapember, az argentin szakembernél viszonylag folyamatos játéklehetőséghez jutott. A párizsi klub tavaly nyáron végleg szerződtette őt 28,5 millió euró ellenében, ám ahogyan már említettük, Enrique csupán 8 percet adott neki a Lorient ellen.