Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védőjét veszítette el hetekre a Liverpool

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool csapatának segédedzője bejelentette, hogy kisebb kihagyás vár a csapat védőjére, Trent Alexander-Arnoldra.

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool védője, Trent Alexander-Arnold kihagyja a Fulham elleni Ligakupa-elődöntő első mérkőzését, miután térdsérülést szenvedett, és ami miatt nagyjából három hétig harcképtelen lesz. A 25 éves angol válogatott játékos az Arsenal elleni vasárnapi, 2-0-ra megnyert FA-kupa-mérkőzésen szerzett sérülést.

A Liverpool szerda este Marco Silva csapatát fogadja az Anfielden, majd a Premier League-ben a Bournemouth ellen lép majd pályára, és még ebben a hónapban lesz a Ligakupa-elődöntő visszavágója is. Az FA-kupa negyedik fordulójában a Norwich City vagy a Bristol Rovers csapatával találkoznak, de csak a január 31-i, Chelsea elleni hazai bajnoki mérkőzés a legvalószínűbb célpont a visszatérésére.

 “Trent túlterhelte a térdét a mérkőzésen, és van egy kis szakadás a lábában. Körülbelül három hétig nem léphet pályára. Nagy csapás ez számunkra, hiszen ő az egyik legfontosabb játékosunk”

– mondta Pep Lijnders, a csapat segédedzője a klub hivatalos oldalának.

“Kap egy kis pihenőt, és aztán remélhetőleg visszatérhet oda, ahol volt. Mert ez a srác minden meccsen meghatározó volt, és ő volt az, aki folyamatosan helyzeteket teremtett nekünk, és nagyfokú rugalmasságot adott a csapatnak. Nagyon fog hiányozni nekünk.”

A fiatal Conor Bradley a legvalószínűbb a helyettesítésére, mivel több védő is sérült a csapatban: Joel Matip, Andrew Robertson és Kostas Tsimikas sem bevethető még a következő hetekben.