Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: Haaland ebben a hónapban még nem léphet pályára

Még egy ideig nélkülöznie kell gólvágóját, Erling Haalandot a Manchester Citynek, mindezt pedig a csapat menedzsere, Pep Guardiola jelentette be.

 (Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

A Manchester City január végéig nem számít arra, hogy Erling Haaland újra bevethető lesz. A norvég válogatott játékos, aki a tavalyi szezonban 52 gólt szerzett első angol futballszezonjában, lábsérülés miatt kihagyta a City legutóbbi nyolc mérkőzését.

Azt remélték, hogy a hónap elején visszatérhet, de a manchesteri klub menedzser, Pep Guardiola elárulta, hogy a probléma komolyabb, mint azt először gondolták.

“Igen, a probléma a lábával kicsit zavaró”

– mondta Guardiola.

“Rendben van, de az orvosok úgy döntöttek, hogy egy hétig ne edzzen, és talán Abu Dhabiban majd újra kezdheti. Remélhetőleg a hónap végére készen áll majd. Ez egy kicsit több lesz, mint amire az elején számítottunk. A csontról van szó, szóval dőre van szüksége. Minden sérüléssel tehetsz bármit, de ez időn múlik minden.”

A Newcastle elleni Premier League-mérkőzést követően a City január 26-án a Tottenham Hotspur ellen lép pályára az FA-kupa negyedik fordulójában, majd a hónapot a Burnley otthonában zárja.