Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megállapodott rutinos szélsőjével a szerződése meghosszabbításáról a Napoli! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese megállapodott szélsőjével, Matteo Politanoval a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Matteo Ciambelli / DeFodi Images via Getty Images)

Hosszú ideje pletykálják, hogy a Napoli együttese tárgyalásokat folytat szélsőjével, Matteo Politanoval. A legfrissebb sajtóhírek szerint a felek az elmúlt időszakban több sikeres egyeztetést is lefolytattak, így a közeljövőben a hivatalos bejelentés is megszülethet. A beszámolók alapján Politano a jelenlegi, 2025 nyaráig érvényes szerződését további két évvel, azaz 2027 nyaráig fogja meghosszabbítani, ezen felül pedig a fizetését is fel fogják emelni évi 3 millió euróra.  A források szerint a klub elnöke, Aurelio De Laurentiis nagyon szeretett volna új megállapodást kötni a szélsővel, mivel nagyon elégedett a teljesítményével, ami ebben a szezonban 26 mérkőzésen 7 gól és 5 gólpassz formájában mutatkozott meg. A beszámolók alapján a hivatalos bejelentés azt követően láthat napvilágot, hogy a Napoli visszatér a most esedékes Olasz Szuperkupáról, amit Szaúd-Arábiában rendeznek.

Matteo Politano 2020 januárja óta erősíti a Napoli csapatát. A klub színeiben azóta 172 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 29 gólig és 24 gólpasszig jutott.